Köpa
Leta bostad
Finansiering
Visning
Budgivning
Besiktning
KöpekontraktFlytta inUppföljning
Boendekalkyl
Mer info

LETA BOSTAD

 

När du väl har beräknat och bestämt dig för vilken prisklass och typ av boende som passar dig är det dags att börja leta bostad. Det är väldigt spännande att söka ett nytt hem men samtidigt får du inte glömma att drömmarna måste stämma överens med dina ekonomiska förutsättningar.

 

De flesta går på många visningar innan de bestämmer sig för vad de vill ha. För det mesta brukar man känna direkt om en bostad är rätt eller inte när man kliver in genom dörren. Även om bostaden i första hand ska uppfylla dina behov ska man nog inte bortse från den känslan när den infinner sig.

 

Genom att gå på många visningar kan du lära dig prisnivåerna i det område du är intresserad av samt eventuellt passa på att ställa frågor om det närliggande området.

Det är viktigt att du känner förtroende för och engagemang från den fastighetsmäklare som ska hjälpa dig att hitta ditt drömhem. En fastighetsmäklare ska ta tillvara både säljarens och köparens intresse. Vår målsättning är att du alltid ska känna dig trygg och säker under hela köpprocessen. Vi anstränger oss för att tillgodose dina önskemål och anpassar oss efter de krav din ekonomiska verklighet ställer för att hitta ditt nya hem.

 

Första steget mot ett nytt boende är att hitta en bostad som matchar just dina krav och önskemål. På vår hemsida, i tidningar samt på Hemnet.se kan du titta efter tusentals bostäder. Är du intresserad av någon särskild typ av bostad i vårt område kan du berätta det för oss så att du hamnar i vårt spekulantregister och då kan du vara säker på att vi hör av oss när någon sådan dyker upp. Vi är övertygade om att det bästa resultatet nås i ett nära och engagerat samarbete mellan du som köpare och mäklaren.