Köpa
Leta bostad
Finansiering
Visning
Budgivning
Besiktning
KöpekontraktFlytta inUppföljning
Boendekalkyl
Mer info

UPPFÖLJNING

 

 

 

 

 

Bara för att affären är avslutad och du har flyttat in innebär det inte att vi överger dig. Dyker det upp frågor om dolda fel, finansiering, försäkringar, juridik eller andra funderingar, är du välkommen att höra av dig till oss.

 

Efter köpet är det många dokument som ska sparas. Sedan är det så att säljaren har ansvar för dolda fel i tio år framåt enligt Jordabalken 4 kap. 19§ . Skulle du mot förmodan upptäcka något fel som efter inflyttning som du anser är ett dolt fel finns vi tillgängliga för att bistå dig med den hjälp som behövs.

 

Cirka en månad efter det att du har flyttat in kontaktar vi dig och säljaren för att göra en uppföljning. Vi vill försäkra oss om att allt är till belåtenhet. För oss är det viktigt att både du och säljaren är nöjda. Vi kommer att fråga er om ni är nöjda med hur saker har skötts från vår sida och om det finns något under processens gång som vi hade kunnat göra annorlunda. Vi strävar kontinuerligt efter att förbättra oss och era åsikter och synpunkter är värdefulla för oss.

 

Vi vill hålla kontakten med våra kunder såväl köpare som säljare. Vi har samarbete med företag inom olika områden, allt från hantverkare, byggmaterial, färg och annat som du skulle kunna ha nytta av i ditt nya boende. Genom oss kan du få förmånliga prisförslag och erbjudanden. Du kanske behöver hjälp med en ny värdering efter en tid för att lägga om krediter eller har funderingar kring styckning av din fastighet. Vi kommer att göra vad vi kan för att hjälpa dig.

 

Vi på Nordic fastighetsmäklargruppen är fast beslutna att göra allt som står i

vår makt för att våra kunder ska känna sig hundra procent nöjda och tillfredsställda

med det arbete våra mäklare gör. Skulle det mot alla odds uppkomma en situation

där du känner att mäklaren inte har fullgjort sitt uppdrag på bästa sätt eller på något

sätt åsidosatt något åtagande, kan du vända dig till Fastighetsmäklarnämnden som

är en tillsynsmyndighet över fastighetsmäklare och har till uppgift att se till att

fastighetsmäklare följer god fastighetsmäklarsed och anmäla  den berörda mäklaren.