Värdering
Uppdragsavtal
Fakta om bostaden

Objektbeskrivning
MarknadsföringVisning
Budgivning
Köpekontrakt
Flytta ut
Uppföljning
Reavinstkalkyl
Mer info

MARKNADSFÖRING

 

Marknadsföringen är utan tvekan ett av de absolut viktigaste stegen under hela säljprocessen för att du ska kunna få så bra betalt som möjligt för din bostad. Detta enda steg ensamt kan påverka slutpriset på din bostad så mycket att vi på Nordic Fastighetsmäklargruppen tycker det är värt att lägga extra stor kraft och ansträngning på det.

 

Det är viktigt att marknadsföringen sker på rätt sätt och i rätt kanaler så att den skapar maximalt intresse hos rätt typ av köpare. Det räcker inte alltid med att enbart sätta in en annons i tidningen och hoppas på det bästa. Vi analyserar den tilltänkta målgruppen och riktar in oss på lämpliga marknadsföringskanaler så att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar hos rätt typ av köpare.

 

Dels matchas din bostad mot vårt spekulantregister i ett första skede samtidigt som den annonseras på Hemnet.se där de flesta köpare brukar titta igenom regelbundet.

 

Hemnet.se är Sveriges största bostadsmarknad på Internet där endast fastighetsmäklare får annonsera. Dels sätts annonsen upp på vår hemsida www.nordicgruppen.se samtidigt som den kommer att synas i lokaltidningen, dagspress och i vår skyltfönster. Till Salu-skyltar sätts upp vid och i närheten av bostaden i god tid före visningarna dels för att marknadsföra objektet och dels för att göra det enkelt att hitta till visningen.

 

Önskar du sälja din bostad diskret tar vi givetvis hänsyn till det när det gäller marknadsföring och skyltning.