Värdering
Uppdragsavtal
Fakta om bostaden

Objektbeskrivning
MarknadsföringVisning
Budgivning
Köpekontrakt
Flytta ut
Uppföljning
Reavinstkalkyl
Mer info

VISNING

 

 

 

 

Visningen är det tillfälle där du ska skörda frukten av alla marknadsföringsinsatser och allt annat hårt arbete vi har lagt ner.

 

Genom våra olika marknadsföringsaktiviteter har vi lyckats få spekulanterna till visningen och nu ska de bilda sig en uppfattning på plats och det finns bara en chans till att ge ett bra första intryck.

 

Det finns en hel del att tänka på innan du ska visa bostaden. Alla bostäder har olika förutsättningar men i regel kan du göra många små insatser som förstärker det positiva intrycket och gör stor skillnad i hur din bostad upplevs. Det kan vara allt från att plocka undan lite saker till att städa eller inreda på ett speciellt sätt. Vi samarbetar med både homestylingföretag och hantverkare som vid behov och i samråd mellan dig och mäklaren kan anlitas.

 

Som regel tycker vi att du inte bör vara hemma på visningsdagen då det underlättar för spekulanter att gå runt i bostaden och titta ordentligt. För att göra det lättare för dig att gå hemifrån den dagen, bjuder vi dig och din familj på lunch så att ni har någonstans att uppehålla er under tiden visning pågår.

 

Vår erfarenhet är att små justeringar av olika slag har en positiv effekt på slutpriset och det bästa av allt är att kostnaden för dessa är avdragsgill för dig.

 

Våra erfarna mäklare med många genomförda visningar ger dig tips och råd men visningen kommer att genomföras och utformas efter dina önskemål. Det är mäklarens ansvar att allt material till visningen finns på plats och att denne ger korrekt och informativa svar på alla frågor om bostaden och området.

 

Vi brukar ha två visningstillfällen, en ordinarie visning på en söndag och en om-visning en vardagkväll i nära anslutning till söndagsvisningen. Vid behov ordnar vi fler visningar samt enskilda visningar efter överenskommelse med dig som säljare.

 

Vi vill att visningen ska kännas som en upplevelse för spekulanterna och därför kommer vi att bjuda på förtäring som vi på Nordic Fastighetsmäklargruppen står för.