Våra tjänster
Försäkringar
Besiktning
EnergideklarationHomestyling
Fotografering
3D skisser
Deklaration & Juridik
Flytthjälp
Flyttstäd
Hantverkare
ByggvarorKök
Övrigt

VÅRA TJÄNSTER

 

 

Vi erbjuder fastighetsförmedling med full service. Som kund hos oss kommer du att kunna dra nytta av våra förmånliga avtal med våra samarbetspartners.

 

Det är mycket att tänka på vid en bostadsaffär och för att göra det lättare för dig har vi tagit fram en hel del boende-relaterade tjänster och produkter.

 

I vissa fall handlar det om tjänster som du som säljare kan använda dig av för att höja värdet på din bostad medan i andra fall handlar det om att du som kund hos oss ska på ett enkelt sätt ha tillgång till tjänster och produkter som rör boendet och vardagen. Vi vill att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna.

 

Du som vill sälja din bostad behöver veta hur mycket du kan få ut  för den. Därför hjälper vi dig med fri värdering av din bostad.

 

Som kund hos oss har du rätt att förvänta dig en hög servicenivå. Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram tjänster och produkter som efterfrågas vid bostadsaffärer.

 

Dels kan du genom oss få stora rabatter på inköp av vissa produkter och tjänster och dels kan du få snabbare och enklare tillgång till en del nödvändiga tjänster.

 

Även om förmedling av bostaden är vår primära uppgift, kan vi underlätta din bostadsaffär genom att erbjuda dig en del grundläggande tjänster och produkter. Vi tar ett helhetsgrepp på din bostadsaffär och vill ge mervärde till dig som väljer att ge oss förtroendet att ta hand om din kanske viktigaste ekonomiska affär.

 

Vi tycker att oavsett om du säljer eller köper genom oss ska du få betala så lite som möjligt för kringtjänster och där det inte är möjligt att sänka priset, kan vi kanske se till att du får bästa möjliga service. 

 

En del av de tjänster vi erbjuder räknas som försäljningsutgifter och är därmed avdragsgilla för säljaren vid beräkning av kapitalvinst precis som mäklararvodet.

 

Sedan finns det tjänster som är avdragsgilla enligt reglerna för förbättringskostnader och som både köpare och säljare har nytta av.

 

Det är med andra ord ett klokt sätt att genom åtgärder som i slutändan inte kostar dig någonting höja värdet och försäljningspriset på din bostad.

 

När det gäller finansiering av vissa tjänster som kan höja värdet på din bostad (renoveringar, homestyling, mm) har vi möjlighet att hjälpa dig. Fråga oss. 

 

På hemsidan hittar du endast överskiktlig information. Kontakta oss för mer information och fullständiga villkor.

 

 

 

ナイキエアマックスcheap handbags saleFive fingers shoesgucci handbagstory burch wedgecoach handbagsJimmy choo handbagscheap mbt shoesgucci shoesghd straightenersdesigner bikini sale