Våra tjänster
Försäkringar
Besiktning
EnergideklarationHomestyling
Fotografering
3D skisser
Juridik & deklaration
Flyttning
Flyttstädning
Hantverkare
ByggvarorKök
Övrigt

FOTOGRAFERING


Den tiden är förbi när mäklaren eller säljaren tog några bilder på bostaden med en vanlig konsumentkamera och spekulanterna nöjde sig med dem.

 

En bild säger mer än tusen ord, sägs det och vi kan inte argumentera emot. Det är genom bilder och fotografier som spekulanterna får den första kontakten med din bostad och förhoppningsvis blir intresserade. Med hjälp av snygga bilder kan man väcka nyfikenhet och intresse hos de potentiella köparna.

 

Det gäller att få fram bostadens potential och framhäva dess bästa egenskaper. Samtidigt är det oerhört viktigt att bilderna är tagna på rätt sätt så att spekulanterna får den rätta bilden av bostaden.

 

T.ex får man vara försiktigt med att använda vidvinkelkamera där utrymmen i bostaden ser större ut i bild än de är i verkligheten. Besvikna spekulanter är ingenting vi vill ha.

 

Glöm inte att kostnaden för en proffsfotograf är avdragsgill.


Vi samarbetar med professionella fotografer som kan konsten att ta fram din bostads bästa sidor genom bilderna.

 

Bilderna används i både objektbeskrivningen och marknadsföringen. Att kunna visa en rättvis bild av din bostad i annonsen och på Internet är viktigare än många tänker på.

Bilder kan förstärka objektbeskrivningen på ett avgörande sätt. 

 

Är bilderna tagna på ett bra sätt kan spekulanterna lättare föreställa sig hur de skulle kunna inreda och leva i bostaden. Bilder kan förmedla känslor och intryck på ett helt annat sätt jämfört med en objektbeskrivning.

 

En proffsfotograf har både utrustning och erfarenhet som är svår att överträffa när man försöker fotografera själv.